Mini fiskefileter af torsk med remoulade dip
Fiskefileter er lækkert. Skal du lave et julefrokostbord, hvor der er så meget forskelligt mad, kan der måske være en ide i, at lave små stykker fisk, så der også er plads til alt det andet. Du kan lave dem med klassiske rødspættefileter, jeg har dog valgt at lave dem med stykker af torsk, da jeg synes det er ekstra lækkert
Opskrift
Ingredienser
250 g torsk
1 dl hvedemel
2 dl alm rasp eller pankorasp
1 æg
1 tsk fint salt
Smør til stegning
Fremgangsmåde
Bland mel og salt
Put æg, mel og rasp i 3 forskellige skåle
Pisk ægget sammen med en gaffel
Skær torskefileterne i mindre stykker
Vend først i mel, så æg og til sidst rasp
Smelt smørret til det bruser og er gyldent
Steg torsken på hver side ved høj varme i et 30 sekunders tid
Skru ned for temperaturen til l middel varme og steg så yderliger et par minutter på hver side
Fisken bør være det sidste du laver, så de bliver serveret med sprød skorpe. Hvis det står og så skal holdes lunt i eksempelvis ovnen har paneringen tendens til at blive blød
Server med evt rejer og remoulade dip
tryk på knappen for remoulade dip